Workshops/cursussen

Bij een workshop kun je kiezen uit bestaande concepten, of je geeft je wensen door, en dan wordt er een workshop op maat gemaakt.

Een workshop duurt min. 3 uur, maar kan ook voor een dag of middag geboekt worden. Bij een workshop gaan we werken met een opdracht, wel of niet aan een thema gekoppelt. Waarin een of meerdere schilderstechnieken verwerkt worden. Soms ook met een combinatie van mixed media (zie hieronder).

In de opdracht leer je te kijken naar een boeiende compositie, komen schildertechnieken aan bod, en al doende leer je kleuren mengen.

Ook is het mogelijk om een eigen idee onder begeleiding uit te werken.

Bij een cursus wordt er twee wekelijks deel genomen aan een schilderles van 2 uur. De schilderlessen worden doorlopend gegeven. De kosten zijn € 26,00 per les, inclusief acryl verf en gebruik kwasten. Incl.koffie/thee (twee consupties). Verwerken van mixed media met acrylverf, afhankelijk van de wensen worden de kosten extra vergoed. 

De workshops en cursussen zijn vooral gericht op het krijgen van inzicht, hoe een kunstwerk tot stand komt, en leert men eigen ideeen ontwikkelen. 

Mixed media schilderen.

Acrylverf en andere materialen zoals ecoline, pastelkrijt, lijm, stiften, etc.., worden in het kunstwerk verwerkt. Materialen zoals stofjes, papier, karton, folie, touw, zand, etc., geven het kunstwerk een 3 D effect.  

 

Er worden workshops gegeven in eigen atelier met max 5 deelnemers.

Grotere groepen worden op lokatie gegeven.

 

IEDERE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND: Workshop acryl mixed media.

In verband met inkopen materialen, minimaal drie dagen vooraf te reserveren.

De tijden en kosten varieren, afhankelijk van techniek en materialen.

De kosten zijn inclusief materiaal, en onbeperkt koffie/thee.

 
Voor info: ingrid.piessens@live.nl

 

 

 

 

 

Voor de andere, (thema) workshops, vraag naar de prijzen en voorwaarden.

Voorbeeld foto is een kunstwerk van een cursist.

 

Mailto: ingrid.piessens@live.nl

GSM: 06.36114456